vineri, 13 aprilie 2012

absurd si penibil...

Retardatii trebuie sa faca si ei ceva...
Prin urmare se fut. Si daca se fut, fac copii, ca n'are de unde sa stie retardata ca ea nu are ce sa'i ofere plodului ca e prea debila mintal sa'i dea o simpla educatie de bune maniere si e si proasta nu'l trimite la scoala : "lasa mama ca asa cum am trait io, ai trai si tu!"
Sau mai nou, mai din secolul 21, omoara al saselea bebelus ca simte ea ca e cu satan, nu stie exact ce anume dar sase = satan. Dar nu doar ca'l omoara, chinuie sufletul ala nevinovat si'n mintea ei de nebuna crede ca e bine, e purificare.
Sau si mai bine, moare copilul singur la 7 ani ca l'a muscat un caine, cat de banal? O chestie care se intampla unui copil din 3 si care poate fi tratata atat de simplu incat e incredibil ca nu a facut ceva, nebuna. S'o fi gandit ca e insemnata, va fi o sfanta, ca moderna parascheva.
Hai fratilor sa facem ceva. Nu stiu ce, sa mor eu, dar ceva! Hai sa ii castram pe ei si sa le sterilizam pe ele, sa nu le luam dreptul la religia lor de penticostali, nu mai e pacatul lor,e al meu na! Sa facem cumva sa vedem care e apt, de pot da teste de metodologie la copii de 6 ani sa se descopere daca e apt de clasa 1, gasim o modalitate sa'i controlam si pe ei. Sa se futa, sa se futa pana le cad coaiele si ovarele, dar sa nu mai ingropam copii!
Ce e si mai absurd, penibil si terifiant e ca retardatii astia au familii, au prieteni, vecini, cunostinte care stiu ca's retardati si ca se fut! Ba da' fac nimic! Din punctul meu de vedere is la fel de vinovati si sa arda ptr aceleasi pacate pe care le'au lasat sa se desfasoare.
"da ce puteam io sa fac? S'o tin de cur?"
Nu ma, n'ai avut ce sa faci dar te'ai gandit ca se poate intampla, si ai stat. Nu puteai sa faci tu ceva, dar nu se poate sa nu fie cineva cu o autoritate in tara asta care sa poata proteja un copil. Si retardata aia a fost un copil, si a avut o mama care n'a putut sau n'a interesat'o indeajuns incat sa nu ajunga pe mainile unui badaran care s'o pacaleasca cu o acadea. Ca la tara daca ai maini si picioare, poti sa adapi vitele, sa prasesti si sa invarti mamaliga, atunci esti sanatos! Esti numai bun de munca, de maritat, ca boul tre sa bea si n'are cine sa aibe grija de gospodarie.
Si uite cum stam, si stam noi asa si ne uitam la stiri!
Bravo ma!

Niciun comentariu: