duminică, 19 ianuarie 2014

The married man!

Ooo, fructul interzis! Cum e el mai bun si mai zemos! Cum il vrem si ne place putin vinovatia, si adrenalina ne ia ea de cap frumos si ne arata ca ea e mai doamna decat orgasmul! 
Cum vad eu, e simplu. Barbatii inseala! Azi, maine, cu una, cu doua, se afla sau nu, treaba lor. Dar inselatul asta e de doua soiuri, primul e sex iar al doilea e cu sex de mai multe ori, mesaje, vorbit urat de cea de acasa, promisiuni de viitor si toate minciunicile astea mici la care toantele plang pana noaptea tarziu. Ce noroc ca am trecut de faza Jose Armando cand inca nu tropaiau hormonii in corp, sa faca si eu saraca diferenta intre sex si iubire. Se pupa ele, astea doua. Nu mereu dar se pupa. 
Cum spuneam. Barbatul insurat. Ce'l face mai bun? Ca daca stai cu nevasta'sa la o cafea, ii plangi de mila ei cand pleci, ca asa's nevestele abia asteapta sa planga. Da el e bun pentru ca: 1. Pleaca! ; 2. Are femeie! ; 3. Are stereotipul "astia buni is luati" deci clar el e bun! ; 4. E flamand dupa clatite cu ciocolata si se concentreaza pe ce face! Acasa stie deja ce are nevasta in farfurie. 
Iar 5 pentru ca pleaca! Acum vorbim evident despre barbatul insurat cu care e bine sa inseli. Nu desfacem cutia alora care plang la toata lumea cum vrea el sa se desparta ca aia e nasoala, dar nu stiu cum sa fac, dar pana fac, hai nu ne bulim si noi? Astia nu's barbati, is tantalai care vor si ei sa se futa dar in loc sa cucereasca plang ca niste pizde si noua femeilor, ni se rupe imediat inima si ni se desfac picioarele pentru unul emotiv, care are suflet de poet! Mars ma! 
Dar barbatul insurat e bun...e bun pentru ca isi vede de viata lui. Si tu de a ta. Asta e scopul cand te incurci cu un om insurat, sa nu ai batai de cap gen "nu'mi speli si mie chilotii aia?" 
Atat cat ii permite timpul, barbatul insurat va fi romantic, va curata dupa el si va pleca acasa la femeia pe care o iubeste. Iar tu, du'te si fa un dus si nu'ti mai imagina prostii. Nu te iubeste! 

Un comentariu:

AMI spunea...

..nu te iubeste..normal ca nu..nici pe ea nu o iubeste, daca ar iubi-o nu ar ironiza-o sarcastic in fata ta.Gandesti ca i-a jurat credinta si iubire vesnica in fata lu'Doamne Doamne si a ofiterului de la starea civila..pai de ce ai jurat fratica daca stiai ca nu iti poti stapani hormonii in preajma alteia?..pe naiba!un ipocrit.Nici tu nu-l iubesti,pai cum ai putea sa-l iubesti pe unu de-si inseala nevasta cu alta in patul lor conjugal si culmea..iti mai da si papucii ei de casa "cu imprumut"..sa ii incalti..sa simti si tu cum e in papucii nevestei inselate!Un ratat sentimental care incearca sa isi acopere frustrarea unei vieti anoste si plicticoase, cu adrenalina..senzatia aia misto de ti'o da inselatul,mai bine s'ar arunca cu parasuta,parasuta lui de acasa.Stii ce? descalta papucii de casa a nevestisii..nu ii vrei..nu ai ce cauta in ei, incalta'te cu bocancii tai grei, sterge'ti bine talpile de presul de la intrare, iesi pe usa si inchide-o,pleaca de acolo, fugi.Tu nu ai ce cauta acolo, nu vrei un barbat ca el.